Olümpiavõidu järel 11 torti teeninud kergejõustikuäss: ma pole iial nii palju magusat söönud

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Anita Włodarczyk rõõmustamas järjekordse kuldmedali üle.
Anita Włodarczyk rõõmustamas järjekordse kuldmedali üle. Foto: RADOSLAW JOZWIAK / CYFRASPORT via www.imago-images.de/Scanpix

Üle tosina aasta naiste vasaraheidet valitsenud Anita Włodarczyk on karjääri jooksul jõudnud harjuda nii kuldmedalite kui ka nendega kaasnevate kingitustega. Kuid pärast Tokyot suudeti ka teda üllatada.

36-aastane poolatar avalikustas kodumaa meediale, et on pärast Jaapanis toimunud olümpiamänge ära söönud 11 torti. 

«Ma pole iial nii palju magusat söönud. Need olid kõik nii ilusad ja maitsvad. Esimese sain juba Tokyost tagasi lennates, kuna lend toimus täpselt minu sünnipäeval ehk 8. augustil. Kõik tordid on sealjuures olnud ka erinevad: üks oli olümpiamedali kujuga, teine garneeritud sõnadega «Läheb, Anita!»,» sõnas kolmekordne olümpiavõitja. 

Aga miks tordid üldse jutuks tulid? Nimelt lendab Włodarczyk peagi USAsse sealse Poola kogukonnaga kohtuma ning ta soovis neile lihtsalt teada anda, et järjekordset torti pole tema vastuvõtul vaja lauale tuua. 

Lisaks kolmele olümpiakullale leiab Włodarczyki auhinnakapist veel neli MM-kulda, neli EM-kulda, ühe EM-pronksi ja lugematu arvu Poola meistrivõistluste medaleid. Tema nimel on ka naiste vasaraheite maailmarekord 82,98, mis püstitatud 2016. aasta suvel. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles