Williamsi boss Verstappeni ja Hamiltoni avariist: see oli kirss tordi peal

Christopher Krutto
Copy
Max Verstappeni (Red Bull) ja Lewis Hamiltoni (Mercedes) avarii Itaalia GP-l
Max Verstappeni (Red Bull) ja Lewis Hamiltoni (Mercedes) avarii Itaalia GP-l Foto: Hasan Bratic/SIPA/Scanpix

Praegu Williamsi vormelitiimi pealikuna tegutsev Jost Capito võttis sõna kahe vormel 1 tiitlipretendendi Lewis Hamiltoni ja Max Verstappeni omavahelise avarii kohta.

Verstappen ja Hamilton põrkasid kokku Itaalia GP-l, mis toimus legendaarsel Monza ringrajal. Kokkupõrke tagajärjel kumbki võistlust jätkata ei saanud. Hiljem määrati selle põhjustamise eest Verstappenile karistus, mille tõttu ta peab Venemaa GP-l loovutama kolm stardikohta.

Jost Capito
Jost Capito Foto: nordphoto GmbH / Bratic via www.imago-images.de/Scanpix

«Minu jaoks oli tegu tavalise võistlusolukorraga,» vahendab portaal GrandPrix Capito sõnu. «Meil on võimalik seda olukorda vaadata kümneid kordi, aegluubis ja kõikide võimalike nurkade alt, jättes video iga tuhandiku peal seisma, et erinevaid nüansse analüüsida. Aga tuleb mõista, et nemad pidid tegema liikuvas autos otsuse sekundi murdosaga,» seletas Williamsi pealik, miks tema arvates Verstappen karistust ei väärinud.

«Monza sugused õnnetused võivad juhtuda. Üldiselt on sellised võitlused F1 kirss tordil. Las nad võitlevad omavahel!» lõpetas Capito, kes omal ajal juhtis ka üliedukat Volkswageni WRC-meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles