Vetsupausidega trikitamine võib tennises jääda peagi ajalukku

Christopher Krutto
Copy
Stefanos Tsitsipas USA lahtistel vetsu jooksmas. Konkurentidelt on ta tihedate ja pikkade pauside tõttu palju kriitikat saanud.
Stefanos Tsitsipas USA lahtistel vetsu jooksmas. Konkurentidelt on ta tihedate ja pikkade pauside tõttu palju kriitikat saanud. Foto: AL BELLO/SCANPIX

Meeste profitennist reguleeriv organisatsioon ATP andis teada, et tulevast aastast hakatakse reguleerima vetsu- ja meditsiinipauside pikkust.

Tänavu on tipptennises tõusnud päevakorda vetsupauside pikale venimine. Näiteks kreeklane Stefanos Tsitsipas on saanud korduvalt kriitikat, sest on teinud pikki vetsupause, kus väidetavalt isegi on vestelnud salaja treeneriga. Nüüd soovitakse see välja juurida.

«Vetsu- ja meditsiinipause muudetakse. Loodetavasti on järgmise aasta jaanuariks nende osas meil rangemad ja selgemad reeglid. Need on tõusnud suureks probleemiks. See on pikka aega meile muret valmistanud ja me proovime seda muuta,» rääkis ATP allikas Reutersile.

Kuigi hetkel naiste profitennist reguleeriv WTA sellist muudatust ei plaani, siis väidetavalt on nad vajadusel samuti muudatusteks valmis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles