Schumacher kartis, et Vettel võib karjääri lõpetada

Christopher Krutto
Copy
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: nordphoto GmbH / Bratic via www.imago-images.de/Scanpix

Endine vormelisõitja Ralf Schumacher kartis, et neljakordne vormel 1 sarja maailmameister Sebastian Vettel lõpetab tänavuse hooaja järel karjääri.

Aston Martiniga järgmiseks hooajaks lepingut pikendanud Vettel on viimastel aastatel hakanud aktiivselt võitlema kliimamuutuste vastu. Ta on kritiseerinud ka F1-karuselli, et see kliimamuutuste vastu võitlemisel piisavalt ei pingutata. Seetõttu kartis legendaarse Michael Schumacheri vend Ralf, et Vettel võibki karjäärile joone alla tõmmata.

«Ma olen õnnelik, et Vettel otsustas jääda, sest F1 ja Saksamaa jaoks on tähtis, et ta jääks. Oleks kahju, kui me kaotaksime sellise sõitja nagu Sebastian Vettel. Teame, et ta muretseb looduse pärast, mis on suurepärane. Ta toetab paljusid projekte ja ettevõtmisi ning seetõttu oli kahtlusi, kas ta jätkab,» vahendab PlanetF1 Schumacheri sõnu.

«Ma hakkasin muretsema, sest Sebastian pühendab teistele asjadele palju tähelepanu ja soovib perega veeta rohkem aega. Olen sellega isegi tuttav – kui jätkad võistlemist, aga see ei too sulle enam naudingut. Pere on kodus ja sa oled üksi ringrajal. Sellistel hetkedel hakkad mõtlema, mis on sinu jaoks tegelikult tähtis,» kirjeldas endine tippvõidusõitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles