Müstilises hoos Lewandowski murdis järjekordse rekordi

Christopher Krutto
Copy
Robert Lewandowski tähistamas Bochumi vastu löödud väravat.
Robert Lewandowski tähistamas Bochumi vastu löödud väravat. Foto: nordphoto GmbH / Straubmeier via www.imago-images.de/Scanpix

Maailma üheks paremaks ründajaks peetav poolakas Robert Lewandowski on viimasel ajal olnud Müncheni Bayerni jalgpalliklubi eest suurepärases hoos ja tänu sellele murdis ka järjekordse rekordi.

Bayern kohtus eile koduliigas Bochumiga ja vastane alistati lausa 7:0. Tegu oli Saksamaa jalgpalli valitseja neljanda järjestikuse võiduga liigas ja skoori teinud Lewandowski murdis järjekordse rekordi.

Nimelt sai 33-aastasest poolakast Saksamaa kõrgliiga ajaloos esimene mängija, kes on väravavõrku sahistanud lausa 13 järjestikuses kodumängus.

Suure kaotuse saanud Bochumi jaoks oli see suurim kaotus, mis klubi ajaloos on Saksamaa kõrgliigas vastu võetud. Lisaks Lewandowskile sahistasid nende võrku veel Leroy Sane, Joshua Kimmich, Serge Gnabry ja Eric Maxim Choupo-Moting. Omavärava sai kirja Bochumi mängumees Vassilios Lambropoulos.

Bayernil on viie mänguga kogunenud liigas 13 punkti ja sellega hoitakse ühtlasi ka esimest kohta. Ainsana seni ainult võite tunnistanud Wolfsburg võib neist pühapäeval mööduda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles