Messi tegi Pariisi publiku ees kauaoodatud debüüdi ja aitas PSG võiduni

Christopher Krutto
Copy
Lionel Messi (palliga).
Lionel Messi (palliga). Foto: ALAIN JOCARD/SCANPIX

Argentina jalgpallitäht Lionel Messi liitus suvel Prantsusmaa tippklubi Pariisi Saint-Germainiga. Kuigi üleminekust on peagi möödas juba poolteist kuud, siis PSG fännid nägid kodustaadionil Messit esimest korda.

Enne pühapäeva õhtut oli Messi mänginud PSG eest kahel kohtumisel, kuid mõlemad peeti võõrsil. Eile astus ta esimest korda Prantsusmaa tippklubi särgis Parc des Princes'i väljakule, kui külla tuli Lyoni Olympique.

Kohtumise esimesel poolajal ei suutnud kumbki meeskond edu haarata, kuid 54. minutil asusid juhtima külalised, kui Lyoni' brasiillasest poolkaitsja Lucas Paqueta sahistas palli võrku.

Veerand tundi hiljem õnnestus PSG-l teenida penalt, mida läks lööma Neymar, kes selle ka realiseeris. Kohtumine tüüris just viigisadamasse, kuid kolmandal üleminutil saatis palli võrku vahetusest sekkunud Mauro Icardi ja kindlustas PSG-le kolm punkti.

PSG-l on Prantsusmaa kõrgliigas kuue mänguga kirjas kuus võitu ja tänu sellele ollakse kindlalt ka esikohal. Lyonil on kuue mängu järel koos üheksa punkti ja sellest piisab, et olla tabelis üheksandal real.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles