Kontaveit ja Kanepi langesid maailma edetabelis

Christopher Krutto
Copy
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: JUSTIN LANE/Scanpix

Värskelt avaldatud naiste tennise maailma edetabelis langesid nii Anett Kontaveit kui ka Kaia Kanepi.

Eesti esireket Kontaveit pidi värskes maailma edetabelis loovutama ühe koha ja langes 30. positsioonile. Kaia Kanepi langes kolm kohta ja tema on nüüd 68. tabelireal.

Esituhandesse mahuvad eestlannadest veel Elena Malõgina, kes langes ühe koha võrra ja on nüüd 522. positsioonil ning Maileen Nuudi, kes loovutas kaks kohta ja on nüüd 943. kohal.

Maailma esinumbrina jätkab austraallanna Ashleigh Bartym, kellele järgnevad Arina Sabalenka ja Karolina Pliškova. Esikümnes toimusid ka mõned muudatused. Barbora Krejcikova ja Iga Swiatek tõusid mõlemad kaks kohta ja on nüüd vastavalt viiendal ja kuuendal kohal. Sofia Kenin loovutas ühe koha ja on seitsmes ning kolm kohta loovutanud Naomi Osaka on nüüd kaheksas.

Eesti meeste esireketina jätkab Kristjan Tamm, kes hoiab ATP edetabelis 698. kohta. Lisaks temale on veel esituhandes Vladimir Ivanov (719), Jürgen Zopp (804), Daniil Glinka (815) ja Kenneth Raisma (910).

Maailma edetabeli esimene on endiselt Novak Djokovic, kellele järgneb venelane Daniil Medvedev. Kolmandat kohta hoiab kreeklane Stefanos Tsitsipas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles