MM-etapi korraldajad ajasid Adamo vihale: see on üks lollimaid asju, mida ma elus näinud olen

Christopher Krutto
Copy
Andrea Adamo.
Andrea Adamo. Foto: Vincent Thuillier/Hyundai Motorsport

Järgmisel hooajal tulevad autoralli MM-sarjas kasutusele uued Rally1-regulatsioonidele vastavad WRC-autod. Ometi pole tiimijuhtide sõnul hooaja esimese etapi Monte Carlo korraldajad sellega arvestanud.

Tiimijuhtidel ajab harja punaseks fakt, et WRC-sarja ootavad ajaloo ühed suuremad tehniliste regulatsioonide muudatused, kuid ralli esimesel täispikal päeval puudub lõunane hoolduspaus.

«Te kuulete esimest korda, et ma räägin Monte Carlost halvasti ja loodetavasti ka viimast korda. Reedel keskpäevase hoolduspausi puudumine on üks lollimaid asju, mida ma oma elus näinud olen ja see on tootjate, promootori ja FIA möödarääkimise tulemus. See on suur probleem,» tunnistas Hyundai tiimipealik Andrea Adamo Dirtfishile.

Adamo loodab, et korraldajad teevad ajakavas muudatuse, kuid ei hakka neid survestama. «Minu töö ei ole Monte Carlo ajakava loomine. Kui soovite, võin ka harja endale p***e pista ja põranda puhtaks tõmmata,» teravmeelitses itaallane.

Temaga nõustus ka M-Sporti tegevdirektor Malcolm Wilson. «Kui see nii jääb, siis saab sellest üks kõva väljakutse. Lahkuda Montest reede hommikul ilma lõunase hoolduspausita oleks isegi praeguse autoga keeruline, aga täiesti uue masinaga ja võttes arvesse väljakutseid, mida Monte pakkuda võib...» oli Wilson murelik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles