USA firma pakkus Alonso kallima seksteenuseid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Xenia Tchoumitcheva
Xenia Tchoumitcheva Foto: SCANPIX

Kahekordse vormel-1 maailmameistri Fernando Alonso kallim Xenia Tchoumitcheva sattus üsna pikantsesse olukorda – nimelt avastas vene päritolu kaunitar, et üks USA lehekülg pakkus tema seksteenuseid.

USA eskortteenuseid pakkuva firma Fantasy Allure koduleheküljel olid pildid Tchoumitchevast napis pesus , 24-aastast modelli reklaamiti kui Itaalia supermodelli Julie’it, vahendab The Sun.

Fotode kõrval on tekst: «Eelmisel aastal avastasid ameeriklased Prosecco, kihiseva veini Veneetsiast. Ehk oleks aeg maitsta veel üht Veneetsia hõrgutist – Julie’t. Tal on Proseccoga palju ühist – ta on särav, värskendav, teeb olemise mõnusaks ja maitseb alati hästi.»

Lehekülje andmetel tulnuks tunni aja seksteenuste osutamise eest välja käia 700 naelsterlingit, kogu öö eest aga 3500 naela.

Ülikoolis majandust õppinud Tchoumitcheva, kes muuhulgas oskab viit keelt ja töötab praktikandina investeerimispangas JP Morgan, selgitas, et pildid pärinevad fotosessioonilt Adam Parkeriga ning tõenäoliselt on need lihtsalt internetist varastatud.

«Mul pole selle leheküljega mingit pistmist, see on tõsine rünnak minu maine pihta. Tunnen end ärakasutatuna, see on nii absurdne ja äärmiselt solvav,» sõnas Tchoumitcheva. «Võtsin ühendust oma advokaadiga ning loodan, et mulle tekitatud kahjud korvatakse.»

Tchoumitcheva ja 30-aastane Alonso on olnud paar mullu sügisest saadik, kui Alonso lahutas oma viis aastat kestnud abielu poptähe Raquel del Rosarioga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles