VIDEO Conor McGregori aia taha läinud sooritus võõral spordialal osutus pilkealuseks

Postimees Sport
Copy
Conor McGregoril tuleb pesapalli viskamist veel harjutada.
Conor McGregoril tuleb pesapalli viskamist veel harjutada. Foto: Charles Rex Arbogast/AP/Scanpix

MMA-staar Conor McGregor tegi Põhja-Ameerika pesapalli profiliiga MLB kohtumises Chicago Cubsi ja Minnesota Twinsi vahel sümboolse avaviske, mis läks aga piltlikult öeldes metsa.

Nagu allolevast videost näha, ootas Cubsi mängija, et McGregor viskab palli talle kindasse. Sihtmärk võis küll selge olla, ent iirlase vise ei õnnestunud. Isegi Lev Jašini pantrihüpe poleks seda palli päästnud...

33-aastase McGregori sooritus on maailma spordimeedias teeninud palju vastukaja ja pilkeid. Tõsi, vaevalt see iirlast morjendab, sest tema tohutu enesekindlus on ju spordimaailmas teada-tuntud.

Yahoo Sports kirjutas, et McGreogri vise läks aia taha, kuna tema tugijalg oli vales kohas ning seetõttu avas ta oma ülakeha liiga varakult ning kogu jõud läks külje peale, mitte otse.

Tegemist pole esimese korraga, kui McGregor on USAs jänni jäänud. 2018. aastal kohtus ta Ameerika jalgpalli ühe kuulsama klubi Dallas Cowboysi mängijatega ning sai proovida selle mänguvahendi viskamist. Nagu Yahoo Sports märgib, nägi see vise rohkem välja kuulitõuke kui quarterback'i täpse söödu moodi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles