VIDEO ⟩ Solvang, mis ei ununenud: vutiväljakute paha poiss Balotelli näitas, et tal on aju olemas

Postimees Sport
Copy
Jalgpallur Mario Balotelli.
Jalgpallur Mario Balotelli. Foto: Jonathan Moscrop/sportimage/pa Images/Scanpix

Jalgpallimaailma paha poiss Mario Balotelli esindab praegu Türgi klubi Adana Demirspori. Eilses kõrgliigakohtumises Istanbuli Besiktase vastu lõi Balotelli väravasse tõelise pommlöögi ega unustanud vastata kaheksa aastat tagasi tehtud solvangule.

Toona Manchester Cityt esindades teenis Balotelli palju tähelepanu, kui pääses hooajaeelses sõprusmängus Los Angeles Galaxy vastu väravavahiga silmitsi ning üritas palli kannaga väravasse lüüa. Sellest jäi aga palju puudu.

Balotelli otsus teenis palju kriitikat ning teiste hulgas võttis sõna ka Türgi jalgpallitreener Sergen Yalcin, kes ütles, et Balotellil pole aju.

Praeguseks on Yalcinist saanud aga just Besiktase juhendaja. Kui Balotelli lõi eile 3:3 viigiga lõppenud kohtumises Demirspori teise värava, osutas ta Yalcini solvangule vastamiseks nimetissõrmedega oimukohale.

31-aastane itaallane on lisaks Cityle esindanud karjääri jooksul näiteks Milano Interit, AC Milani ja Liverpooli. Itaalia koondise eest on ta 36 mänguga löönud 14 väravat.

Tema karjääri on aga seganud mitmed skandaalid, milles pole süüdistada kedagi teist peale Balotelli. Küll on ta koos sõpradega tulistanud Milano Vabaduse väljakul õhkpüstolitest taeva suunas, küll on ta visanud nooli City noortetiimi mängija suunas, pidades seda naljaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles