Neli väravat löönud suurepärane Sappinen vedas Flora kindla võiduni

Henry Lääne
, sporditoimetuse juht
Copy
Rauno Sappinen.
Rauno Sappinen. Foto: Eero Vabamägi

Eesti jalgpalli meistriliiga tänases ainsas kohtumises alistas tiitlikaitsja Tallinna FC Flora koduväljakul 5:2 Narva Transi.

Sel hooajal Konverentsiliigas alagrupiturniirile jõudnud Flora alustas kohtumist suurepäraselt, sest Rauno Sappinen viis nad veidi vähem kui veerand tunniga juba 2:0 juhtima. Transi vastust ei tulnud aga kaua oodata, sest Nikita Mihhailov lõi 23. minutil ühe tagasi.

Ent ka teine poolaeg algas Sappineni sõuga. 50. ja 55. minutil lõi ta oma mängu kolmanda ja neljanda värava, kindlustades sellega Flora eduseisu. Lõppskoori vormistasid Transi mees Aleksandr Zakarljuka ja florakas Sergei Zenjov, kes olid täpselt vastavalt 84. ja 86. minutil.

Sappinen tõusis tänase nelja väravaga ka hooaja parimaks väravakütiks. Ründaja arvel on 18 tabamust, kuid vaid ühe värava kaugusel on tabeliliidri Tallinna FCI Levadia ründav poolkaitsja Zakaria Beglarišvili ja Paide Linnameeskonna kesktormaja Henri Anier.

Kümne võistkonna konkurentsis on Flora teine, kaotades Levadiale üheksa punktiga. Tõsi, valitseval meistril on kaks mängu varuks. Trans on 28 silmaga kuuendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles