Kes tõmbavad koduses korvpallis Kalev/Cramo järel pikemad kõrred?

Ville Arike
, reporter
Copy
Korvpallihooaja sissejuhatuseks valmistasid peatreenerid ja mängijad eri maade rahvusroogi. Pildil Rakvere Tarva peatreener Martin Müürsepp (valge põllega), tema kõrval Rapla mängija Martin Paasoja ja Rapla peatreener Lluis Riera.
Korvpallihooaja sissejuhatuseks valmistasid peatreenerid ja mängijad eri maade rahvusroogi. Pildil Rakvere Tarva peatreener Martin Müürsepp (valge põllega), tema kõrval Rapla mängija Martin Paasoja ja Rapla peatreener Lluis Riera. Foto: Tairo Lutter

Kodune korvpallihooaeg on lahti läinud superkarika mängudega, oktoobri esimesel päeval visatakse pall mängu ka Eesti-Läti liigas. Millised on tänavuse hooaja jõujooned, kes võivad kevadel medaleid noppida? Vastus: soovijaid on palju.

Vast kõige paremini iseloomustas lootusi eesootava suhtes TalTechi peatreener Alar Varrak: «See on kõva mees, kes ütleb, mis järgmistel kuudel saama hakkab. Tuleb põrgulikult huvitav hooaeg, kohtadele 2-8 ei julge ennustama hakata.»

Üks on selge – valitsev Eesti meister ja Eesti-Läti liiga võitja BC Kalev/Cramo püüab mõlemat tiitlit kaitsta. Eks näis, kuidas läheb heitluses lõunanaabrite tippudega, kuid kodumaal ollakse jätkuvalt suursoosiku seisuses. Ning kohe liiga avapäeval tuleb maiuspala – Kalev kohtub Riias sealse VEFiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles