VIDEO ⟩ Kas kohtunik andis tõesti trikki teinud jalgpallurile kollase kaardi? Neymar on tulivihane

Postimees Sport
Copy
Lucas Paqueta (keskel).
Lucas Paqueta (keskel). Foto: Mourad ALLILI/SCANPIX

PSG tähtründaja Neymari sõnul on ilusa jalgpalli mängimise aeg läbi. Need sõnad lausus ta pärast seda, kui kohtunik näitas Prantsusmaa kõrgliigas Lyoni mängijale Lucas Paquetale kollast kaarti.

Lyon alistas kolmapäeval 3:1 Troyesi ning Paqueta sai kirja värava. Kohtumise kolmandal üleminutil proovis ta vikerkaaretrikiga palli üle Giulian Biancone tõsta, kuid ebaõnnestus ning pall lendas vastasest auti. Järgmisel hetkel näitas kohtunik Stephanie Frappart 24-aastasele Paquetale juba kollast kaarti. Muidugi pole välistatud, et kollase kaardi sai mängija hoopis mõnel muul põhjusel.

Kuigi Neymar polnud olukorraga ise kuidagi seotud, sest mängib hoopis kolmandas klubis, ajas see juhtum tal harja punaseks. Meeldib ju brasiillasele endalegi palliga trikitada. «See juhtum on väga-väga kurb, kollane kaart triblamise eest. Tehnilised liigutused on lahendus. Vahet pole, kus või mis minutil neid tehakse. Minuga juhtus sama asi eelmisel aastal. Ausalt öeldes ei saa ma põhjusest aru. Kuulsal joga bonitol (ilus mäng – toim) on lõpp. Nautige seda veel, kuni saate,» kirjutas Neymar.

Kuigi selgesõnaliselt pole Prantsusmaa jalgpallireeglites seda kirjas, võivad kohtunikud jalgpallurit karistada, kui ta nende hinnangul vastast mõnitab, kirjutab ESPN.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles