City sai magusa revanši, penaltil eksinud United teenis esimese kaotuse

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Bruno Fernandes käsi laiutamas.
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Bruno Fernandes käsi laiutamas. Foto: Phil Noble/Reuters/Scanpix

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas tundis täna võidurõõmu Manchester City, kes alistas eelmise aasta Meistrite liiga finaali korduskohtumises Londoni Chelsea 1:0. Kehvemini käis aga City linnarivaali Manchester Unitedi käsi. 

Esmalt aga City–Chelsea duellist. Pep Guardiola hoolealused kontrollisid seda kohtumist täielikult, vallates palli 62 protsenti mänguajast ning tehes kokku 15 pealelööki Chelsea viie vastu. Kui Londoni klubil ei õnnestunud oma üritusest ühtegi raamidesse suunata, siis Cityl õnnestus see neljal puhul: kõige paremini tuli see välja Gabriel Jesusil, kes 53. minutil ka kohtumise ainsa värava lõi.

Statistikasõbrad oskasid selle peale välja otsida tõsiasja, et tegemist oli brasiillase 52 tabamusega Premier League'is ning huvitaval kombel pole City nendes kohtumises kunagi kaotanud.

Ükski statistiline nope ei rõõmustanud täna aga Manchester Unitedi poolehoidjaid, kes pidid vaatama, kuidas nende lemmikud 0:1 Aston Villale alla vandusid. 

Külalised Birminghamist sahistasid Unitedi väravavõrku 88. minutil, kui nurgalöögist tulnud palli suunas peaga väravasse Kortney Hause. 

Tegelikult oli Unitedil mängu lõpus veel suurepärane võimalus viigistamiseks, kui äsja skoorinud Hause mängis oma karistusalas palli käega. Kuigi Cristiano Ronaldo viibis tol hetkel veel platsil, läks määratud penaltit lööma hoopis Bruno Fernandes, kes Punaste Kuradite kurvastuseks mänguvahendi aga üle saatis.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles