Solskjaer võttis Manchester Unitedi penaltidraama järel sõna

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Cristiano Ronaldo (paremal) lohutas Bruno Fernandest eksitud penalti järel.
Cristiano Ronaldo (paremal) lohutas Bruno Fernandest eksitud penalti järel. Foto: PETER POWELL/SCANPIX

Manchester United kaotas laupäeval 0:1 Aston Villale. Kolmandal üleminutil oli kodumeeskonnal võimalik viigistada, kuid Bruno Fernandes põrutas 11 meetri karistuslöögi kõrge kaarega üle värava.

Pärast 2020. aastal Manchester Unitediga liitumist on 27-aastane portugallane olnud klubis regulaarne penaltilööja. Kui aga suvel toodi klubisse tema rahvuskaaslane Cristiano Ronaldo, tekkis fännidel küsimus, kes hakkab nüüd penalteid lööma.

Eile määrati Manchester Unitedi kasuks kauaoodatud penalti ning mõlemad mehed olid samal ajal väljakul. Kuigi löögiõigust noolis ka Ronaldo, rääkis selle seekord endale välja Fernandes. Oli ta ju Manchester Unitedi särgis eelnevast 22 penaltist löönud sisse 21. Eile eksis ta teist korda. Kusjuures see oli alles esimene kord profikarjääri jooksul, mil Fernandes ei suutnud 11 meetri karistuslööki raami lüüa.

On selge, et penaltid tekitavad Manchester Unitedis üksjagu intriige. Pärast mängu pidas Fernandes vajalikuks kirjutada sotsiaalmeediasse võrdlemisi pikk kiri, milles väljendas eksimuse ja kaotuse pärast kahetsust.

Mängujärgsel pressikonverentsil tuli penaltiteema kohta aru anda ka peatreeneril Ole Gunnar Solskjaeril, kes mõistagi ei tahtnud asjast suurt numbrit teha. «Te ei saa siit pealkirja. Bruno on olnud suurepärane ja Cristiano on ilmselt jalgpallur, kes on maailmas kõige rohkem penalteid realiseerinud. Praegu me lihtsalt luhtasime võimaluse teenida viigipunkt. Teie olete need, kes teevad mängijate reaktsioonide põhjal järeldusi. Bruno on väga hea penaltilööja,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles