Rekordeid purustanud Ronaldo: just seetõttu ma koju naasingi

Karl-Joosep Küngas
Copy
Cristiano Ronaldo viskas eile pärast võiduväravat ka särgi seljast. Sellele järgnes mõistagi ka kollane kaart, mis kedagi ei morjendanud.
Cristiano Ronaldo viskas eile pärast võiduväravat ka särgi seljast. Sellele järgnes mõistagi ka kollane kaart, mis kedagi ei morjendanud. Foto: PETER POWELL/AFP/Scanpix

Pärast eilseid Meistrite liiga kohtumisi räägitakse taas enim Cristiano Ronaldost, kes üha rohkem piire nihutab.

Ronaldo ja Manchester United teenisid Meistrite liiga oma alagrupis esimese võidu, kui olid koduväljakul 2:1 üle Hispaania tippklubist Villarealist. Sellega tõusti ka F-alagrupis Atalanta ja Young Boysi järel kolmandale positsioonile, kuid kõik võinuks olemata jääda, kui Ronaldo poleks Villareali vastu kohtumise viiendal üleminutil väravani jõudnud.

See siiski juhtus ning pärast eilset on tema arvel Meistrite liigas 136 väravat ning tema abiga on võidetud ka 113 kohtumist. Need tähistavad ka mõistagi varasemate rekordite parandust.

Ühe tippmargi võttis Portugali tähtmängija siiski endale ainuisikuliselt. Nimelt on ta Euroopa tugevamas klubisarjas astunud väljakule 178 kohtumisel. Varem oli ta legendaarse Hispaania väravavahi Iker Casillasega ühel pulgal.

«Just selliste hetkede pärast ma koju naasingi. Igatsesin väga seda klubi, sest olen siin ajalugu teinud ning soovin kõike korrata,» sõnas Ronaldo pärast kohtumist. «Soovin tänada ka kõiki fänne, kes sunnivad meid edasi pingutama. See on väga suureks toeks just tänavusel hooajal.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles