Taas häbistatud Barcelona võib Hollandi tipptreenerile kinga anda

Karl-Joosep Küngas
Copy
Ronald Koemani aeg Barcelonas võib olla peagi läbi.
Ronald Koemani aeg Barcelonas võib olla peagi läbi. Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA/SCANPIX

Hispaania jalgpallihiid FC Barcelona tunnistas eile hilisõhtul Meistrite liigas taaskord kaotust. Sedapuhku jäädi 0:3 võõrsil alla Lissaboni Benficale.

Kahe järjestikulise 0:3 kaotusega tänavust Meistrite liigat alustanud Barcelona on jäänud väga keerulisse olukorda. Alagrupis, kus mängivad lisaks neile veel Müncheni Bayern, Lissaboni Benfica ja Kiievi Dinamo, hoitakse viimast kohta. Hispaania tippklubil on ainsana punktiarve avamata.

Pärast eilset kaotust kohtus Barcelona president Joan Laporta riietusruumis mängijatega ning pidas nendega maha valjuhäälse vestluse. Seejuures polnud kohal peatreener Ronald Koemani, kes andis samal ajal ajakirjanikele intervjuud.

See pole küll esimene kord, kui Laporta sedasi peatreeneri juuresolekuta mängijatega vestleb, kuid märk rahulolematusest kindlasti. Rääkis ju Barcelona president juba möödunud nädalal, et ta ei karda teha Koemani suhtes rasket otsust, seda ka vaatamata suurele miljoneid eurosid nõudvale kompensatsioonile.

Laportal on juba laual ka valikud, kellega Koemani asendada. Tema eelistuses on Belgia koondise loots Roberto Martinez, endine Barcelona tähtmängija Xavi ja Torino Juventusest kinga saanud Andrea Pirlo.

Kuigi pärast eilset mängu soovis Laporta veidi aega edasisteks sammudeks, siis tegelikult võivad otsused juba tehtud olla. Hispaania meedia teatel käivad juba praegu läbirääkimised teiste kandidaatidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles