PM BELGRADIS ⟩ Analüüs: hästi alustanud Flora kaotas, kuid see pole täna kõige tähtsam

Christopher Krutto
Copy
Flora pidi Belgradis tunnistama Partizani paremust, kuid kõige tähtsam on see, et väljakul kokku kukkunud kaitsja Markkus Seppik on haiglas stabiilses seisus.
Flora pidi Belgradis tunnistama Partizani paremust, kuid kõige tähtsam on see, et väljakul kokku kukkunud kaitsja Markkus Seppik on haiglas stabiilses seisus. Foto: NOVAK DJUROVIC/Scanpix

Tallinna FC Flora jalgpalliklubi pidi Konverentsiliigas tunnistama võõral väljakul Belgradi Partizani 0:2 paremust. Kahest alagrupimängust on eestlastel endiselt kirjas null punkti.

Partizan läks kohtumist juhtima 20. minutil, kui nende kapten Lazar Markovic suutis väravavahi tõrjutud pallile esimesena reageerida ja selle peaga sisse lüüa. 42. minutil suurendas ta kodumeeskonna eduseisu tänu õnnetule Markus Soometsa rikošetile, mille pärast pall Matvei Igonenist mööda veeres ja väravas lõpetas.

Teisel poolajal kukkus väljakule pikali Flora kaitsja Markkus Seppik, keda läksid kõigepealt ravima klubi meditsiiniline personal, kellele järgnesid kiirelt ka staadioni meditsiinile personal ja seejärel kiirabi, millega ta erakorralise meditsiini osakonda viidi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles