PM BELGRADIS ⟩ Mängu ajal kokku kukkunud Flora kaitsja pääses haiglast, kuid vajab lisauuringuid

Christopher Krutto
Copy
Flora kaitsja Markkus Seppik toimetati Konverentsiliiga kohtumisel staadionilt ära kiirabiga.
Flora kaitsja Markkus Seppik toimetati Konverentsiliiga kohtumisel staadionilt ära kiirabiga. Foto: Andrej Cukic/Epa/Scanpix

Neljapäeva õhtul toimunud Euroopa konverentsiliiga kohtumisel Belgradi Partizaniga väljakul kokku kukkunud Tallinna FC Flora mängija Markkus Seppik on haiglast välja lubatud ja naasnud meeskonna juurde. Küll aga tuleb 20-aastasle kaitsjal läbida lisauuringud.

«Seppikul tekkisid väljakul raskele haigusele viitavad sümptomid. Uuringutega said need kahtlused välistatud. Nüüd vajab ta mõnda puhkepäeva ja ühte lisauuringut ning seejärel saab sportliku tegevusega jätkata,» ütles Flora arst Kaileen Raudsepp Postimehele.

«Ta jõudis öösel meeskonna juurde tagasi ja saab teistega koos koju tagasi reisida,» kinnitas arst.

Flora mängijad kogunesid mängu ajal kokku kukkunud Markkus Seppiku ümber.
Flora mängijad kogunesid mängu ajal kokku kukkunud Markkus Seppiku ümber. Foto: ANDREJ CUKIC/EPA/Scapix

Konverentsiliiga alagrupimängus Belgradis toimus 68. minutil intsident, kus Seppik vajus esmalt kükili ning siis põlvili. Flora mängijad said aru, et asi on tõsine ning palusid meditsiinipersonalil kiiresti väljakule tulla. Õige pea oli väljakul juba ka kiirabiauto, millega jalgpallur erakorralise meditsiini osakonda toimetati.

Flora pressiteenistus teatas veel mängu ajal, et mängija seisund on stabiilne. Peatreeneri Jürgen Henni sõnul tundis Seppik rinnus valu. «Ta kukkus põlvili ja see on alati halb märk. Olime šokis, aga õnneks tuli kiirelt arusaam, et tema seisund on stabiilne. Saime sõnumi, et südamerabandust ei olnud ning ta hingas iseseisvalt. See oli positiivne uudis meie kõigi jaoks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles