VAR päästis Manchester Unitedi kaotusest

Karl-Joosep Küngas
Copy
Cristiano Ronaldo täna Unitedit võidule ei suutnud aidata.
Cristiano Ronaldo täna Unitedit võidule ei suutnud aidata. Foto: PETER POWELL/SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas on käimas kuuenda vooru kohtumised. Esimeses lahingus läksid Manchesteris Old Traffordil vastamisi kodumeeskond United ning Liverpoolist külla sõitnud Everton. Kohtumine lõppes 1:1 viigiga.

Mõlemad meeskonnad on tänavust hooaega edukalt alustanud. Enne kohtumist oldi kogutud 13 silma, millega heideldi liidrikoha eest.

Favoriidina läks kohtumisele ikkagi vastu United, kes andis ootamatult enne tähtsat kohtumist puhkust mitmele põhimehele. Pingilt alustasid näiteks nii Cristiano Ronaldo kui ka Paul Pogba.

See andis aga võimaluse teistele ning peatreener Ole Gunnar Solskjaeri usalduse kasutas ära Anthony Martial, kes Unitedi avapoolaja viimastel minutitel juhtima viis. Jalgpall on siiski ümmargune ning üks värav ei tähendanud veel midagi.

Kuigi United kontrollis sündmuste käiku ka teisel poolajal, siis tabamuseni jõudis hoopis Everton. Nad kasutasid ära Unitedi rumaluse enda nurgalöögi ajal ning tühjaks jäänud kaitseliini seljataha jooksis Andros Townsend.

Tegelikult oli Everton lähedal ka võiduväravale. Nurgalöögi järgselt avanes ideaalne võimalus keskkaitsjal Yerry Minal. Columbia koondislane saatis ka nahkkera David de Gea seljataha, kuid videokordused märkisid nappi suluseisu.

Nõnda teenisid mõlemad meeskonnad tänasest kohtumisest viigipunkti, mis jätab nad endiselt tabeli ülemisse poolde. United hoiab tänu paremale väravatevahele 14 punktiga teist kohta ning Everton püsib kohe nende kannul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles