Selgus Neuville'i katkestamise põhjus

Karl-Joosep Küngas
Copy
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: KIMMO BRANDT/SCANPIX

Hyundai rallimeeskonda tabas Soome ralli teisel võistluspäeval tagasilöök, sest 14. kiiruskatsel langes kõrgest mängust Thierry Neuville.

Pärast 13. kiiruskatset oli Neuville liider Elfyn Evansist enam kui minuti kaugusel, kuid hoidis sellega veel viiendat kohta. Samas oli tal laupäeval liikumas tõusvas joones. Enne katkestamist oli ta sõitnud välja neljanda aja eelmisel kiiruskatsel.

«Kõik läks hästi, kuid ühel hetkel tulid tuled minu autol küljest. Seejärel tekkis autol probleem, millega proovisime lõpuni sõita, kuid ühel hetkel polnud see enam võimalik. Mootor kuumenes lihtsalt üle, sest seal polnud enam jahutust,» sõnas Neuville.

Oma kommentaari andis olukorra kohta ka Hyundai pealik Andrea Adamo. Itaallane sõnas, et Neuville ei pruugi homme enam startida. «Kui mootor peab töötama jahutuseta, siis liiga palju head see ei tee. Ma ei soovi küll midagi ennustada, kuid olukord näib väga halb,» rääkis Adamo.

Sellega saab läbi ka suure tõenäosusega belglase lootused MM-tiitlist. Enne Soome rallit lahutas teda Sebastien Ogier'st 50 punkti, kuid prantslane on kasvatamas enda edu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles