Eesti koondislane vedas TalTechi võidule

Karl-Joosep Küngas
Copy
Mikk Jurkatamm
Mikk Jurkatamm Foto: Sander Ilvest

Eesti-Läti korvpalliliigas olid täna võistlustules neli Eesti meeskonda. Ainsana sai võidurõõmu maitsta TalTech, kes alistas kodus Valmiera 78:76. Nii Rakvere Tarvas, Tartu Ülikool kui ka Rapla tunnistasid Läti klubide paremust.

TalTechil avanes võimalus alustada hooaega koduväljakul Valmiera vastu. Enne mängu oldi ka kerged soosikud ning selle vastutusega tuldi ka toime. Lätlased siiski TalTechi elu liiga kergeks ei teinud.

Avaveerandil jäi TalTech kohe üheksapunktilisse kaotusseisu ning pidi hakkama vahet tasapisi vähendama. Esimest korda suudeti juhtima asuda teise veerandi keskpaigas, kuid liiga suurt vahet ei suudetud endale välja võidelda. Kumbki meeskond ei juhtinud mängu kahekohalise eduga, ent TalTech kontrollis sündmusi viimastel sekunditel.

Tallinna klubi vedas võidule Mikk Jurkatamm, kes panustas võitu 22 punkti. Valmierat ei päästnud kaotusest ka üleplatsimehena 23 visanud Janis Kaufmanis.

Teistel Eesti klubidel nõnda hästi ei läinud Eesti-Läti ühisliigas. Rakvere Tarvas jäi võõrsil lisaajal 100:105 alla Liepajale, Tartu Ülikool tunnistas Läti ülikooli 77:80 paremust ning Rapla kaotas võõrsil suurelt 84:107 alla Ogrele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles