City ja Liverpool viigistasid ning tegid sellega rivaalile teene

Christopher Krutto
Copy
Liverpooli ründaja Mohamed Salah ja Manchester City kaitsja Joao Cancelo palli pärast võitlemas.
Liverpooli ründaja Mohamed Salah ja Manchester City kaitsja Joao Cancelo palli pärast võitlemas. Foto: PAUL ELLIS/Scanpix

Eile kohtusid Inglismaa kõrgliigas Liverpooli ja Manchester City jalgpalliklubid. Võitluslik kohtumine lõppes 2:2 viigiga.

Avapoolajal ei suutnud kumbki tiim palli väravasse toimetada, kuid teisel poolajal läks sõu lahti. Kõigepealt haaras juhtohjad Liverpool, minnes Sadio Mane 59. minuti tabamusest ette. Kümme minutit hiljem viigistas seisu Phil Foden.

76. minutil läks Liverpool taas juhtima, kui täpne oli Mohamed Salah, kuid ka sellele oli Cityl vastus olemas ja 81. minutil viigistas seisu Kevin De Bruyne. Rohkem kumbki tiim väravaid ei löönudki.

Kahe suure viik oli vesi Chelsea veskile, sest tänu sellele tõusis Londoni meeeskond Inglismaa kõrgliiga tabeliliidriks. Neil on seitsme mänguga koos 16 punkti. Liverpool hoiab 15 silmaga teist kohta ja Manchester City on 14 punktiga kolmas. Tõsi, 14 punkti peal on liigas lausa neli tiimi, kuid City kasuks räägib neist parim väravatevahe.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles