Adamo lubas Suninenile rohkem sõite, soomlane jäi kidakeelseks

Christopher Krutto
Copy
Teemu Suninen.
Teemu Suninen. Foto: Nikos Katikis/Scanpix

Möödunud nädalavahetusel peeti Soome MM-ralli, kus WRC2-klassis noppis võidu Volkswagen Pologa sõitnud Teemu Suninen. Kataloonias tuleb ta starti Hyundai Rally2 klassi autoga ja võib saada veel võimalusi.

Hiljuti M-Spordist lahkunud soomlane tunnistas, et võit ei tulnud lihtsalt. «Saime selle, mille järele tulime. Meil oli mõningaid tehnilisi probleeme, kui pärast väikest eksimust radiaator katki läks, aga õnneks saime selle parandatud ja see ei mõjutanud tulemust,» seletas Suninen Rallit.fi-le.

Üldarvestuses kaheksandaks jäänud Suninen tegi pilke ka oma endise tiimi suunas, kelle piloodid Adrien Fourmaux ja Gus Greensmith jäid konkurentidest selgelt maha. «Me ei saanud päris nende tempot kätte, aga olime lähedal,» sõnas R5-ga võistelnud ralliäss.

Pärast võistlust sõnas Hyundai tiimipealik Andrea Adamo Rallit.fi-le, et Suninen saab Hyundai rooli ka hooaja viimasel etapil Monzas, kuid selles osas jäi soomlane kidakeelseks.

«Kas ta ütles seda? Jah, ma ei taha millegi kohta valetada... Ma ei ütle midagi, sest ei taha valetada,» rääkis Suninen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles