Ärev olukord: Nurmagomedov oli valmis purjus Liverpooli fännidega kaklema

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Habib Nurmagomedov.
Habib Nurmagomedov. Foto: Anton Novoderezhkin/TASS/Scanpix

Endine vabavõitleja Habib Nurmagomedov käis nädalavahetusel vaatamas Liverpooli ja Manchester City jalgpallikohtumist. Karjääri jooksul kõik matšid võitnud Nurmagomedov tunnistas, et oli valmis purjus Liverpooli fännidega kaklema.

Kuigi Nurmagomedov on maailmale tuntud juba mõnda aega, ei tunne mees end avalikes kohtades jätkuvalt mugavalt. Tema sõnul on tal avalikus ruumis pidevalt tunne, et keegi filmib teda. See muudab aga Dagestani võitleja ärevaks.

«Anfieldile minnes olin tuhandete purjus Liverpooli fännide vahel kinni. See oli tõeline inimummik, ma ei saanud liikuda. Tundsin pinget. Paljud inimesed pöördusid minu poole, aga nad ei mõista, kes ma olen. Otseloomulikult tekitab selline olukord pingeid. Olin valmis kaklema,» tunnistas Nurmagomedov.

Karjääri lõpetanud vabavõitleja sõnul nautis ta 2:2 viigiga lõppenud kohtumist täiel rinnal. «Kuid kui olin Liverpooli fännidega, oli olukord ohtlik. Ma tõesti olin valmis kaklema,» kordas Nurmagomedov.

Mängu ajal hoidis ta pöialt Manchester Cityle, kuid vabavõitleja sõnul ei maksa sellest liiga suurt numbrit teha. Eelkõige ta nautis lihtsalt jalgpalli. «Manchester või Liverpool, mind ei huvita. Ma lihtsalt armastan jalgpalli. Ma isegi ei pilgutanud kordagi mängu ajal.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles