Spordiärisse sukeldunud Beckham tahab ennast siduda uue spordialaga

Postimees Sport
Copy
David Beckham vormel 1 etapil Bahreinis.
David Beckham vormel 1 etapil Bahreinis. Foto: HAMAD I MOHAMMED/REUTERS/Scanpix

Endisel Inglismaa jalgpallikoondislasel David Beckhamil on USAs rauad tules. 46-aastane inglane on kaasatud MLSi klubi Miami Interi omanikeringi, kuid on nüüd oma pilgu suunanud veelgi kõrgemale ja ihkab teha koostööd Miami F1 etapi korraldajatega.

Järgmise aasta kevadel toimub Miamis esimest korda F1 etapp ning selle korraldaja Tom Garfinkel avaldas intervjuus Skyle, et ka Inglismaa jalgpallilegend on avaldanud soovi ennast asjaga siduda.

«See on tegelikult naljakas lugu. Davidil ja minul on ühine sõber, kes helistas mulle ja ütles, et David tahaks tutvuda ja ennast F1ga siduda. Niisiis me saimegi kokku eelmisel nädalal õhtusöögil,» rääkis Garfinkel.

Samas ei avaldanud Miami etapi boss, milline võiks uus koostöö välja näha, kuigi on selge, et 8. mail toimuv etapp meelitab ligi palju kuulsaid ja kummalisi. «See võistlus tekitab palju unikaalseid võimalusi. Staadioni katusel saab kõndida ringi ja näha raja igat kurvi. Selline vaade on väga eriline,» ütles Garfinkel Floridas toimuva võistluse kohta, mis toimub Miami Hard Rock staadioni ümbruses, kus peab oma kodumänge NFLi meeskond Dolphins.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles