Jalgpallikoondise MM-valikmängu eel loob meeleolu Trad.Attack!

Karl-Joosep Küngas
Copy
Vanalinnapäevad: Trad. Attack.
Vanalinnapäevad: Trad. Attack. Foto: Gert Tali

Sel reedel, 8. oktoobril toimuva Eesti–Valgevene kohtumise eel astub mängupäeva festivalialal üles ansambel Trad.Attack!.

Trad.Attack! on Eesti trad-pop-rokkmuusikaansambel, mille koosseisu kuuluvad Sandra Vabarna, Jalmar Vabarna ja Tõnu Tubli. Kaheksa tegutsemisaasta jooksul on Trad.Attack! välja andnud viis albumit ning võitnud 28 kodumaist muusikaauhinda, viimane täispikk album «Make Your Move» pälvis seejuures tunnustuse etno/folk albumi kategoorias ning aasta parimaks lauluks valiti lugu «Armasta mind”. “Make Your Move» on ka esimene Eesti bändi album, mis on jõudnud Grammyde eelselektsiooni.

Trad.Attack! astub 8. oktoobri mängupäeval üles kell 19.30, festivaliala avatakse kolmveerand tundi varem. Eesti–Valgevene kohtumine algab kell 21.45, staadionile pääseb kaks tundi enne avavilet. Pääsmed on saadaval Piletilevis.

Jalgpalliliit paneb kõigile poolehoidjatele südamele, et staadionile tasub saabuda suure ajavaruga, sest festivalialal on kavas palju huvitavat ning sissepääs võtab aega. Teatavasti peavad kõik sisenejad esitama COVID-tõendi ja isikut tõendava dokumendi, samuti läbima turva- ja piletikontrolli. Staadioni kõrval on võimalik parkida vaid erilubadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles