Endine maailma esireket Andy Murray sattus röövi ohvriks, mis osutus esialgsest õudsamaks (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Andy Murray enda pulmas koos abikaasa Kim Searsiga.
Andy Murray enda pulmas koos abikaasa Kim Searsiga. Foto: RUSSELL CHEYNE/SCANPIX

Tennise endine maailma esireket Andy Murray sattus USA-s röövi ohvriks.

USA-s Indian Wellsi tenniseturniiril osalev Murray on valmistumas järjekordseks väljakutseks. Kahjuks ei ole tal võimalik keskenduda ainult enam tennisele, kuna temalt varastati abielusõrmus.

Murray oli naasnud treeningult hotelli, kuid ta tundis, et tema spordijalatsid haisevas üsna halvasti higi järgi. Ta otsustas need asetada auto alla, kuna tema hotellitoas polnud rõdu, kus neid värskendada. Hommikul auto juurde naastes avastas šotlane, et tema jalanõud on ära varastatud.

«Pidin minema kohalikku poodi, et endale uued jalavarjud muretseda. See polnud muidugi kõige suurem probleem. Nimelt olin valmistumas järjekordseks treeninguks, kui minu füsioterapeut küsis, kus mu abielusõrmus on. Taipasin, et olin selle sidunud ketsipaelte külge, sest ma ei ole võimeline sõrmusega tennist mängima. Seega muutus see rööv palju kulukamaks juba emotsionaalselt,» selgitas Murray sotsiaalmeedias.

Murrayl pole vahet, mis tema jalanõudest saab, ent sooviks ikkagi abielusõrmust tagasi saada. «Jah, ma tean, et olen idioot, kuid vajan ikkagi abi. Olen valmis tasuma ka vaevatasu, et sõrmust tagasi saada.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles