Liigabossil on tõendid, et PSG soetas Messi pettuse teel

Postimees Sport
Copy
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: Mathieu Pattier/SIPA/Scanpix

Hispaania kõrgliiga president Javier Tebas pildus taas kriitikat ja seda Prantsusmaa klubi Pariisi Saint-Germaini suunas. Hispaanlane süüdistab Prantsusmaa suurklubi pettuses, tänu millele nad said endale soetada Lionel Messi mängijaõigused.

Intervjuus Prantsusmaa väljaandele L’Equipe rääkis Tebas avameelselt PSG mahhinatsioonidest. «Ma võin tõestada, et tegemist oli pettusega, mul on numbrid,» ütles La Liga boss.

Rahvusvaheline jalgpalliliit (FIFA) on kehtestanud finantsilise ausa mängu reegli, millega Euroopa klubid võivad mängijaid osta selle summa eest, mis nad on teeninud. Selle reegli rikkumine on valmistanud viimastel aegadel tuska Manchester Cityle ja Barcelonale.

Tebase sõnul soetas PSG Messi vaid tänu sellele, et on majandusaruandeid varjanud. «Kuidas saab PSG seletada, et nende meeskond on väärt üle 600 miljoni euro? Prantsusmaa kõrgliiga võitja teenib 45 miljonit... see on võimatu,» ütles Tebas.

Hispaania liiga juht ütles, et on pakkunud PSG presidendil Nasser al-Khelaifil esitada tõendid, aga viimane on näidanud koostööks üles väga vähe huvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles