Kolmese tagant paugutanud TalTech sai kindla võidu, Tarvas napi kaotuse

Christopher Krutto
Copy
TalTechi parimaks kerkis täna 22 punkti visanud Ran Andre Pehka.
TalTechi parimaks kerkis täna 22 punkti visanud Ran Andre Pehka. Foto: TalTech Basketball Facebook

Eesti-Läti korvpalliliigas peeti täna kaks kohtumist. Suurepärase mängu tegi TalTech, alistades 103:73 lätlaste BK Ogre.

TalTech alustas mängu tugevalt ja avaveerand võideti 29:15. Enam Ogret tagasi ei lastudki ja lõpuks saadi 30-punktiline võit. Suurt rolli mängisid võidus kolmepunktivisked.

TalTech üritas terve kohtumise jooksul 36 kaugviset ja nendest tabas lausa 18, teheks tabavusprotsendiks lausa 50. Ogrel sellele vastust ei olnud ja kolmese tagant visati peale 29 korral ning sisse lendas neist vaid seitse (tabavusprotsendiks kujunes 24).

Üleplatsimeheks kerkis Ran Andre Pehka, kes sai kirja 22 punkti. Teda toetasid 16 silmaga Mikk Jurkatamm ning 15 silma said veel kirja Gregor Ilves ja Toomas Raadik.

Ogre parimaks tõusis Janis Antrops, kes sai kirja 14 punkti. Kahekohalise punktidearvuni jõudsid veel Braylon Deundre Rayson (13), Emanuel Mckoy Shepherd (12) ja Rinalds Sirsnins (10).

Võõrsil mänginud Rakvere Tarvas pidi tunnistama Latvijas Universitate nappi 64:61 paremust. Võitjate parimaks kerkis Edvards Mezulis, kes viskas 16 punkti. Teda toetas 11 silmaga Davids Viksne.

Üleplatsimeheks kerkis Tarva keskmängija Igor Josipovic, kes sai kirja 19 punkti. Kahekohalise punktidearvuni jõudis ka ääremängija Steve Kuminga.

Punktitabelis tõusis TalTech hetkel võiduga esikohale, sest kahest mängust on võidetud kaks mängu ja nende punktide vahe on +32. Samuti kahest kaks võitnud Latvijas Universitate on hetkel tabelis kolmas. Ühe võidu ja ühe kaotuse saanud Ogre asetseb hetkel üheksandal kohal ja kolma kaotust kirja saanud Rakvere Tarvas hoiab tabelis 10. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles