Fury lõi Wilderi põrandale ja triloogia sai punkti

Karl Juhkami
, reporter
Copy
11. raundis virutas Tyson Fury (paremal) Deontay Wilderi kolmandat ja viimast korda põrandale.
11. raundis virutas Tyson Fury (paremal) Deontay Wilderi kolmandat ja viimast korda põrandale. Foto: STEVE MARCUS/Reuters/Scanpix

Mis kinni ei jää, saab kinni löödud. Või siis põrandale, mis poksi kontekstis kohasem. Raskekaallased Tyson Fury ja Deontay Wilder olid varem juba kahel korral vastamisi läinud ning siiani olid kõik märgid viidanud, et britt on kahest kangest justkui kõvem poksija. See ei andnud aga Wilderile asu, mistõttu nõudis ta tulihingeliselt kolmandat duelli. Pühapäeval matš ka toimus.

Las Vegases toimunud lahingut alustas selgelt aktiivsemalt n-ö lahmija mainega Wilder, kes üritas igal võimalikul moel rusikaid välgutada. Otsest tulu see aga ei toonud ning aegamisi sai hoo üles ka Fury, kes kolmandas raundis ameeriklase esimest korda põrandale virutas. Wilder aga tõusis ning vastas järgmises ringis kahe põranda-obadusega.

Kes teab, kui viiendas raundis järgnenuks ka kohtuseadust kuulutav kolmas rusikahoop, siis äkki triumfeerinuks õhtu lõpetuseks hoopis Wilder, kuid Furyl õnnestus ameeriklase järgnenud löögiüritused pareerida. See kõik väsitas Wilderit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles