Treier aitas hooaja parima mänguga Sassari lisaajal võidule

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kaspar Treier (palliga).
Kaspar Treier (palliga). Foto: dinamobasket.com

Eesti korvpallikoondislane Kaspar Treier oli Itaalia kõrgliigas taas võistlustules, kui tema koduklubi Sassari Dinamo võõrustas koduväljakul Reggio Emilia meeskonda Pallacanestro Reggiana. Eestlase koduklubi lisaajal väärtusliku 96:93 võidu.

Favoriidina kohtumisele vastu läinud Sassari alustas mängu kohutavalt. Kiiresti jäädi kahekohalisse kaotusseisu ning halvimal juhul oldi teise veerandi alguses 15 punktiga taga.

Sassari õnneks saadi mäng peagi käima ning juba poolajapausile mindi seisult 35:43. Kolmanda veerandi alguses tehti veel üks vahespurt ning peagi haarati ka juhtohjad.

Neljandal veerandil tekkis aga taaskord mõõn ning tabloolt vaatas vastu kaheksapunktiline kaotusseis. Viimastel minutitel näidati aga täpset kätt ning mäng läks lisaajale. Üleajal hoidis Sassari aga juba initsiatiivi ning lõpuks võeti ka 96:93 võit.

Sassari edukaimana tõi tagamängija Anthony Charles Clemmons 22 punkti. Treier usaldati väljakule täna 17 minutiks, mille jooksul õnnestus tal visata ka kuus silma. Lisaks kanti eestlase kontole kolm lauapalli ja kaks korvisöötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles