Rapla vigastustega seotud probleemid jätkuvad: leedulase karjäär kestis vaid seitse minutit, Sutti segab seljahäda

Christopher Krutto
Copy
Deividas Bušma (nr 33) mängis Rapla eest vaid seitse minutit.
Deividas Bušma (nr 33) mängis Rapla eest vaid seitse minutit. Foto: Riia VEF

Rapla Avis Utilitase korvpalliklubi on tänavu olnud vigastustega kimpus ja olukord läheb aina hullemaks.

Eile andis klubi teada, et Arnolds Helmanise asenduseks toodud Leedu tsentri Deividas Bušma Rapla karjäär kestis vaid seitse minutit. «Avis Utilitas Rapla ja Deividas Bušma ei jätka koostööd. Mängus Riia VEFiga vigastas Busma oma jalga ja kuna tema Raplasse toomise eesmärk oli juba vigastatud Arnolds Helmanise asendamine, siis mõistetavalt ei saa Rapla meeskond endale veel ühe vigastatud mängija taastumist oodata ja asutakse taas uue mehe otsingutele,» seisis klubi Facebooki lehel avaldatud teadaandes.

Mängus Riia VEFiga sai vigastuse ka Ricards Daniels Vanags. «Ricards Daniels Vanags võitles VEF Riga vastu, mängides meie meeskonna eest niivõrd, et kaitses sattus ta olukorda, millesse pidid pärast mängu sekkuma meedikud. Nimelt tehti tema alumisele huulele sissepoole seitse ja väljapoole kolm õmblust. Noor mees mängis vapralt mängu lõpuni ja läks alles siis haiglasse,» seisis klubi teadaandes.

Lisaks kõigele muule vaevavad Saimon Sutti seljamured. «Saimon Sutt on seljas muret tegevate diskide tõttu kergendatud koormusel järgmisel kahel nädalal. Soovime Saimonit näha õige pea väljakul, aga nii, et mängumees saaks endast anda 100 protsenti, seniks korralikku taastumist!» ütles Rapla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles