Selgus traagilises õnnetuses hukkunud maailmameistri surma põhjus

Christopher Krutto
Copy
Leinaküünal. Pilt on illustratiivne
Leinaküünal. Pilt on illustratiivne Foto: unsplash.com

Venemaa uisuliit teatas täna, et elavate hulgast lahkus juunioride maailmameistriks kroonitud kiiruisutaja Ruslan Zahharov. Ta oli vaid 23-aastane. Nüüd on selgunud ka tema surma põhjus.

Venemaa uisuliidu teatel juhtus sportlasega õnnetus, milles polnud tema elu enam võimalik päästa.

«Traagilise õnnetuse tõttu peame teatama, et Ruslan Zahharov on surnud. Ta oli mitmekordne juunioride MMi medalivõitja, omaealiste MK-sarja esikoha omanik. Ta lahkus 23-aastaselt,» seisis Venemaa uisuliidu teadaandes.

Tänavu oli Zahharovi eesmärk jõuda Venemaa koondises Pekingi olümpiamängudele. Ta oli endale koha teeninud ka MK-sarjas.

Nüüd on ka selgunud, mis sportlasega juhtus. Nimelt jäi 23-aastane Zahharov veoauto alla ja arstidel ei õnnestunud enam noormehe elu päästa. «Zahharov suri veoki rataste all. Õnnetus juhtus pühapäeva hommikul Habarovskis. Zaharov kõndis tee ääres autoga samas suunas,» sõnas võimustruktuuride allikas RIA Novostile antud intervjuus.

«Juht oli kaine, kuid tal puudus C-kategooria sõiduki juhtimisõigus. Ohver sai tõsiseid peavigastusi ja suri intensiivravipalatis ilma teadvusele tulemata,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles