Suninen seletas M-Spordist lahkumist: tundsin ennast eemale tõugatuna (1)

Christopher Krutto
Copy
Teemu Suninen.
Teemu Suninen. Foto: Nikos Katikis/Scanpix

Mitmeid aastaid M-Spordi ridadesse kuulunud soomlane Teemu Suninen otsustas natuke aega tagasi tiimist lahkuda. Nüüd kommenteeris soomlane, miks ta selle otsuse tegi.

Dirtfishile antud intervjuus seletas Suninen, et otsus sündis raskelt. «Tundsin ennast eemale tõugatuna ja ei saanud autot testida. Ma ei saanud sõita ja minu jaoks on kõrgel tasemel võitlemiseks ja tugeva sõitjaks arenemiseks just seda vaja,» rääkis soomlane.

Suninen tunnistas, et on otsusega rahul. M-Sport otsustas pärast koroonapandeemia algust, et kulusid hoitakse kokku ja põhirõhk pannakse 2022. aasta auto arendamisele. Seetõttu kannatas praeguse generatsiooni Ford Fiesta WRC.

«Olukord oli seal keeruline ja väljakutsuv. Kui neil ei ole raha testimiseks või võistlemiseks, siis tekibki selline olukord. Nüüd on see otsus tehtud ja saan keskenduda endale ja oma tulevikule,» ütles Suninen.

Tulevikus loodab soomlane taas WRC-sarja jõuda, kuid võib selleks võistelda mingi aja ka WRC2s, et oma aktsiaid tõsta. «Tahan eesootavatel rallidel hästi esineda, näiteks Hyundaiga Hispaanias on minu jaoks tähtis ralli ja soovin uue autoga oma oskusi uuele tiimile näidata,» rõhutas ta.

«Muidugi pean natuke aega võtma ja saan enne vaid ühe testipäeva, aga soovin endale tulevaks hooajaks head kohta saada ja olen nõus WRC2s sõitma, kui saan häid teste ja hea programmi tulevaks aastaks,» lisas Suninen.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles