Kalevile kaotanud Türgi klubi peatreener ei suutnud keelt hammaste taga hoida

Postimees Sport
Copy
Bursa Tofase peatreener Hakan Demir (keskel).
Bursa Tofase peatreener Hakan Demir (keskel). Foto: www.ChampionsLeague.basketball

Meistrite liiga alagrupiturniiril ajaloolise esimese mängu võitnud BC Kalev/Cramo peatreener Roberts Štelmahers oli pärast võõrsil Bursa Tofase alistamist silmnähtavalt õnnelik, vastaste juhendaja Hakan Demir näitas aga näpuga kohtunike suunas.

Türgis toimunud kohtumise 77:81 kaotanud Tofase peatreener Hakan Demir püüdis küll kohtunike kritiseerimisest hoiduda, kuid ei suutnud keelt hammaste taga hoida: «Ma ei taha kohtunikest rääkida, aga neil oli oma osa selles halvas tulemuses,» põrutas ta pressikonverentsil.

«Olulistel hetkedel tegid nad ebakindlaid otsuseid ja kahjuks mängisid nad tulemuses suuremat rolli kui tavapäraselt,» ütles Demir, kes lõpetuseks kiitis ka Kalev/Cramot, mis tuli mängule õige meelestatusega ja oli mängus sees kuni viimase sekundini.

Silas Melson (vasakul) ja Tofase mängija Berk Ugurlu.
Silas Melson (vasakul) ja Tofase mängija Berk Ugurlu. Foto: www.ChampionsLeague.basketball

Kalevi resultatiivsem oli 24 punkti visanud Silas Melson, kelle hinnangul vääris Kalev võitu. «Meil oli lihtsalt hea meel see võit saada. Klubina on meil kodustes liigades olnud raske aeg. Tofasa on väga tugev klubi ja siin võit võtta on suurepärane,» ütles Melson pressikonverentsil.

Peatreener Štelmahers jätkas: «See oli mõlemalt poolelt väga emotsionaalne mäng. Mõlemad klubid tahtsid võita, aga meil on hea meel, et suutsime võõrsil võidu näpsata.»

Tofase kasuks 16 punkti visanud Berk Ugurlu arvates oli lubamatu, et Kalev suutis nende koduväljakul koguda 81 puntki. «Meistrite liiga pole veel läbi, palju mänge on veel ees, meil on veel variant alagrupis esikoht võtta,» nägi ta tulevikku helgetes toonides.

Kalev tõusis ühe võiduga alagrupis teisele kohale, täiseduga jätkab Strasbourg. 26. oktoobril võõrustab Eesti meister Belgia klubi Oostendet, mis on seni tunnistanud vaid kaotusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles