Tallinn toetas tiitlivõistlustel säranud sportlasi kokku 14 000 euroga

Postimees Sport
Copy
Epp Mäe (vasakul).
Epp Mäe (vasakul). Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna linnavalitsus eraldas Tallinna kultuuri- ja spordiametile reservfondist 14 000 eurot, et tunnustada ja toetada tallinlastest sportlasi ning nende treenereid võidukate saavutuste eest veemootorispordi ja maadluse maailmameistrivõistlustel.

Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsevi sõnul on Tallinnal suur heameel tervitada värskeid maailmameistrivõistluste kuld- ja hõbemedaliste ning tänada nende treenereid suurepäraste tulemuste eest. «Tänavu on meie sportlased saavutanud suurepäraseid tulemusi, mis on pakkunud spordisõpradele võrratuid kaasaelamishetki. Suur tänu, et olete eeskujuks ja soovin jätkuvat sihikindlust uute saavutuste poole liikumisel,» ütles Vadim Belobrovtsev.

Erko Aabrams võitis kuldmedali 19. septembril Itaalias, Cremonas toimunud paadiklassi F-500 veemootorispordi maailmameistrivõistluste viimasel etapil. Tallinna linn tunnustab ja toetab Erko Aabramsit 2800 euroga ja tema treenerit Algo Kuusi 1200 euroga.

Sanna Aaslav-Kaasik võitis kuldmedali 5. septembril Tšehhis, Jedovnices toimunud paadiklassi F-125 veemootorispordi maailmameistrivõistluste viimasel etapil. Tallinna linn tunnustab ja toetab Sanna Aaslav-Kaasikut 2800 euroga ja tema treenerit Lembit Aaslav-Kaasikut 1200 euroga.

Epp Mäe võitis hõbemedali 6. oktoobril Norras, Oslos toimunud maadluse maailmameistrivõistlustel. Tallinna linn tunnustab ja toetab Epp Mäed 4200 euroga ja tema treenereid Ahto Raskat ja Maksim Molonovi kokku 1800 euroga. Epp Mäe on valitud 2015. aastal pealinna aasta parimaks naissportlaseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles