Vanameister Kangur taasliitub BC Kalev/Cramoga

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kristjan Kangur.
Kristjan Kangur. Foto: vtb-league.com

BC Kalev/Cramo teatas, et alanud hooaja lõpuni liitub nendega pikaaegne Eesti koondislane Kristjan Kangur. Kui põhitsenter Kamari Murphy sai Paf Eesti-Läti liiga avamatšis Riia VEF-i vastu vigastada, siis tekkis vajadus korvi alla lisajõudu leida ning nüüd on osapooled kokkuleppele ka jõudnud.

38-aastane ja 203 cm pikkune Kangur alustas oma profikarjääri juba 2000. aastal Tallinna Kalevis ning on aastakümnete jooksul mänginud pikalt piiri taga kõige kõrgemal tasemel. Tema CVst leiab lisaks Saksamaa, Prantsusmaa, Itaalia ja Hispaania meistriliigadele ka rohkem kui poolsada kohtumist Euroliigas.

BC Kalev/Cramos on Kangur varem mänginud aastatel 2006–2009 ja 2017–2020 ning aidanud klubil võita kolm Eesti meistritiitlit (2009, 2018 ja 2019). Kokku on Kanguril viis kodust meistritiitlit ja kaks Itaalia meistritiitlit, lisaks mitmeid erinevate riikide karikavõite.

Mullu mängis Kangur hooaja esimese poole TalTechis ning siirdus seejärel Pärnu Sadama ridadesse, kus teenis klubiga Eesti meistrivõistlustel just Kalev/Cramo järel hõbemedali.

«Otsustasin BC Kalev/Cramoga liituda, sest tunnen, et saan aidata meeskonda, kes mängib Eestis kõige kõrgemal tasemel. Ma olen alati olnud selline, et kui midagi teha, siis võimalikult hästi.

Loodetavasti saan oma kogemuste ja oskustega meeskonnal aidata saavutada häid tulemusi ja saame koos pakkuda korvpallipublikule mälestusväärseid hetki,» kommenteeris Kangur.

Kalev/Cramol on nüüd lisaks Kangurile ja vigastatud Kamari Murphyle korvi all Eesti koondise keskmängija Rauno Nurger ning «põhikohaga» suure ääre positsioonil pallivad Kristjan Kitsing ja Kregor Hermet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles