Štelmahers pärast VTB Ühisliiga hooaja esimest võitu: see tähendab meile väga palju

Karl-Joosep Küngas
Copy
BC Kalev/Cramo peatreener Roberts Štelmahers.
BC Kalev/Cramo peatreener Roberts Štelmahers. Foto: Tairo Lutter

BC Kalev/Cramo teenis täna VTB Ühisliigas hooaja esimese võidu, kui võõrsil alistati Nižni Novgorodi meeskond. Eesti meisterklubi peatreener Roberts Štelmahers kinnitas, et tegu oli hädavajaliku võiduga.

«Mäng oli väga pingeline. Suutsime näidata ilusat mängu, ent sisse tuli ka lubamatuid eksimusi. Õnneks räägib tulemus enda eest. See võit VTB Ühisliigas tähendab meile väga palju,» rääkis Štelmahers pärast võidukat kohtumist.

«Soovin ka Nižnile edu järgmistes kohtumistes ning kiiret paranemist nende vigastatud mängijatele. Suudan ainult ette kujutada, kuivõrd keeruline on praegu Nižni peatreeneril Zoran Lukicil valida õigeid mängijaid niigi hõredast koosseisust.»

Ka Nižni Novgorodi peatreener Lukic polnud kitsi Kalev/Cramo õnnitlemisel. Ta teadis, et Eesti klubi tuleb andma kõva lahingut ning see osutus ka tõeks.

«Palju õnne Kalevile. Nad teadsid, miks nad Nižnisse tulid ja nende mängijad suutsid energiliselt väljakul tegutseda. Ma ütlesin juba enne kohtumist, et me pole antud paaris favoriidid ja need sõnad said kahjuks ka tõeks,» lausus Lukic.

«Eksisime korvi lähistelt 12 viset ning need sõid meie meeskonda mentaalselt. Samuti tuleks vaadata meie vabavisete tabavust. Kui oleksime nendel edukam olnud, siis muutunuks mängupilt täielikult. Hetkel pole mul selgitust, miks nõnda läks. Proovime sarnaseid vigu tulevikus vältida, sest sellisel tasemel pole lihtsalt võimalik nõnda võita.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles