Maailmameistri allkirja nimel on tippklubid valmis staaragendi rahaga üle valama

Karl-Joosep Küngas
Copy
Paul Pogba.
Paul Pogba. Foto: LINDSEY PARNABY/SCANPIX

Inglismaa jalgpallihiiu Manchester Unitedi tähtmängijal Paul Pogbal on kehtiv leping peagi lõppemas. Seega on mitmed tippklubid  suurte summadega meelitamas prantslast enda ridadesse.

Hispaania meedia teatel on Pogbast huvitatud nii Madridi Real kui ka Barcelona jalgpalliklubi. Esimene neist on valmis Prantsusmaa koondislasele pakkuma 14 miljoni euro suurust aastapalka. Realiga liitumisest lõikaks aga meeletult kasu ka Pogba agent Mino Raiola.

Väidetavalt annab Real agendile lepingu sõlmimisel koguni 30 miljonit eurot.

Siiski pole võimalus teistel klubidel Pogbaga veel ametlikult suhelda. Seega on praegu veel eelis Manchester Unitedil, kes on pikalt soovinud, et prantslane nende ridades jätkaks. Lauale on pandud ka viieaastane lepingupikendus, mis sisaldab 20 miljoni euro suurust aastapalka.

28-aastane Pogba on Unitedi kasvandik, kes taasliitus Inglismaa tippklubiga 2016. aastal. Ta on kokku pidanud Unitedi särgis 215 kohtumist, milles löönud 38 väravat ja jaganud 49 väravasöötu. Prantsusmaa koondises on Pogba võitnud 2018. aasta MM-tiitli ning tänavu võideti ka UEFA Rahvuste liiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles