Lõpuks hoo leidnud Ogier: ma pole elu sees autol nii palju seadistust muutnud

Christopher Krutto
Copy
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: Nikos Katikis/Scanpix

Kuigi kaheksandat maailmameistritiitlit jahtiva prantslase Sebastien Ogier Kataloonia ralli ei alanud kõige paremini, siis lõpuks leidis Toyota piloot hoo ja tunnistas, et pidi veel ralli käigus autoga palju vaeva nägema.

Ogier loodab Katalooniast lahkuda järjekordse MM-tiitliga, kuid alustas rallit tagasihoidliku kiirusega. Paremaks läks asi laupäeva pärastlõunal, kui tal õnnestus lõpuks noppida ka kaks katsevõitu.

«Oli keeruline ralli esimene pool. Oleme auto kallal palju tööd teinud ja nüüd tunnen ennast mugavamalt. Ma pole elu sees ralli käigus autol nii palju seadistust muutnud, aga õnneks leidsime lõpuks parema kiiruse,» vahendas Motorsport Ogier' sõnu.

«See on esimene kord, kui oleme sellistel teedel [Toyota] Yarisega sõitnud. Lõpuks paistab, et meie tehtud test ei olnud hea, sest see ei esindanud seda, mis meil siin on,» lisas ta.

Kuigi pärastlõunal näitas Ogier head tempot ja tegi neljandal kohal oleva Dani Sordoga vahe mõnesekundilise vahe sisse, siis õhtusel linnakatsel tegi ta kerge eksimuse ja lasi hispaanlase uuesti 1,2 sekundi kaugusele.

«Mootor suri lihtsalt välja, ma ei tea, miks. Olin siduril nagu tavaliselt, aga siis tagasipöördel see lihtsalt suri välja. Teame, et sellistel katsetel võib nii juhtuda,» seletas seda Ogier, kes on kindel, et suudab pühapäeval oma kolmandat kohta kaitsta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles