Eesti parim motosportlane hiljutise ebaedu kohta: see pole enam normaalne

Christopher Krutto
Copy
Hannes Soomer (paremal).
Hannes Soomer (paremal). Foto: Helen Urbanik

Käesoleval nädalavahetusel väisab ringraja tsiklite MM-karussell Lõuna-Ameerikat ja Argentinat ei külastata vaid grillitud liha manustamise või tangooskuste lihvimise pärast. Otse loomulikult sõidetakse sealgi võidu. Hooaja eelviimasel etapil lõpetas kvalifikatsioonis kaheteistkümnenda koha teeninud Hannes Soomer esimese võistlussõidu 12. kohaga, kaotades parimal ringil võitjale 0,7 sekundit.

«Seadistamise osas on meil seekord kõik hästi,» nentis Hannes pärast esimest sõitu. «Me saame aru, mida me teeme, millal midagi paremaks või halvemaks muudame. Ainult et sellest pole suurt kasu, sest seadistamisega me seda ratast enam kiiremaks ei saa. Täna tuli mul võistluse käigus taas trügida meestega, kes madistavad harilikult minu taga ja ma ei püsinud kiirendamiste ajal kellegi tuules. Mitte kellegi!»

«Ehk see pole enam isegi mitte naljakas, sest ainuüksi ühes lauges kurvis hävin ma pika väljumise käigus enam kui pool sekundit, mida on liialt palju, et seda ainult sõidujoone valiku või teistest hilisema pidurdamisega tasa teha. Pühapäevaseks võistlussõiduks vahetame mootori välja ja siis saab ehk selgeks, kas varumeeste pingile potsatanud bensiinipõleti oli ka varasematel etappidel kuhjunud meelehärmi allikaks,» lisas Soomer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles