Paide röövis Floralt punkte, ent tiitliheitlus on endiselt lahtine

Karl-Joosep Küngas
Copy
Paide Linnameeskond - Tallinna FC Flora.
Paide Linnameeskond - Tallinna FC Flora. Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Eesti jalgpalli Premium liigas läksid vastamisi kaks suurt. Paide Linnameeskond ja Tallinna FC Flora leppisid 1:1 viiki.

Flora sõitis Paidele külla teadmises, et tabeliliider FCI Levadia oli eile loovutanud ootamatult punkte. See andis Florale võimaluse vahet veelgi liidritega vähendada, aga Paide soovis Tallinna klubi kindlasti punktideta jätta.

Paide jaoks oli avapoolaeg kahetine, sest 11. minutil jäädi ilma vigastada saanud Abdul Razak Yusifist. Seevastu esimesel lisaminutil mindi 1:0 juhtima, kui karistusalas tekkinud segaduses lendas pall Henrik Pürgist omaväravaks.

Teisel poolajal tuli Flora hoopis teise hingamisega väljakule ning Paide väravale pandi meeletu surve peale. 64. minutil jõuti ka sihile, kui mänguseisu viigistas Ken Kallaste. Kuigi Flora tekitas viimasel pooltunnil veel meeletult võimalusi, siis Mihkel Aksalu suutis Paidele oma tõrjetega viigipunkti teenida.

Floral õnnestus turniiritabelis astuda punkti võrra lähemale Levadiale. Nüüd lahutab kaht Tallinna klubi 10 silma. Tuleb aga märkida, et Floral on kaks kohtumist vähem peetud. Tiitliheitlus on seega väga lahtine, kuna teatavasti kohtuvad Levadia ja Flora veel kaks korda sel hooajal. Paide kindlustas enda kolmandat kohta ning neljandal positsioonil olevat Nõmme Kaljut edestatakse omakorda 10 punktiga.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles