Inglismaa kõrgliiga kohtumine peatati pealtvaataja terviserikke tõttu, Tottenhami keskkaitsja viitas elustamisele

Karl-Joosep Küngas
Copy
Newcastle poolehoidjad nõudsid kohtumise katkestamist.
Newcastle poolehoidjad nõudsid kohtumise katkestamist. Foto: SCOTT HEPPELL/Scanpix

Inglismaa kõrgliigas läksid vastamisi Newcastle United ning Tottenham Hotspur. Kohtumine peatati avapoolaja lõpus, kuna ühel pealtvaatajalt tekkis ootamatu terviserike.

Kohtumine peatati 41. minutil, mil Tottenhami keskkaitsja tormas ootamatult enda meedikute juurde ja palus neil tribüünile tormata. Seejärel vilistas ka kohtunik Andre Marriner kohtumise peatanuks ja palus mängijatel riietusruumidesse liikuda.

Nimelt olid mõned hetked varem andnud tugeva vile ja karjumisega nii mängijatele kui ka kohtunikele märku, et mäng tuleb peatada. Õnneks jõudis ka fännide teade kiiresti kohale.

Mõlema meeskonna arstid andsid kohe pealtvaatajale arstiabi ning kohale kutsuti ka kiirabi. Juhtunu tegi hirmutavaks Dieri žest enda meedikule. Nimelt viitas Inglisamaa koondislane arstile, et pealtvaataja vajab elustamist.

15 minutit pärast intsidenti olid mängijad naasnud väljakule. Kohtumine võis jätkuda ning pealtvaataja toimetati meedikute poolt haiglasse. Peagi teatas Newcastle United enda sotsiaalmeedias, et pealtvaataja seisund on stabiilne ja see uudis võeti staadionil vastu palava aplausiga.

Lõpuks võitis Tottenham kohtumise 3:2 skooriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles