Verstappen vallandas seksistliku kommentaariga pahameeletormi

Karl-Joosep Küngas
Copy
Max Verstappen ja Kelly Piquet.
Max Verstappen ja Kelly Piquet. Foto: SEBASTIEN NOGIER/Scanpix

Kuninglikus vormelisarjas MM-tiitlit jahtiv Max Verstappen vastas nädalavahetusel poolehoidjate küsimustele ning ühe vastusega riivas ta paljude inimeste tundeid.

24-aastane Verstappen on varem mitmel korral enda suuvärgi pärast pahandustesse sattunud. Tundub, et mees pole endiselt õppinud, sest nädalavahetusel andis ta üsna veidra vastuse poolehoidja küsimusele.

Fännid küsisid nii Verstappenilt kui ka tema Red Bulli meeskonnakaaslaselt Sergio Perezilt, mis on nende parim ost läbi aegade. Hollandlane mõtles hetke ning vastas järgmist: minu tüdruksõber.

Red Bulli sõitjad hakkasid seejärel kohe naerma. «See oli hea vastus,» lausus Perez.

Hollandlase kommentaar põhjustas aga sotsiaalmeedias pahameeletormi. Paljude arust oli tegemist väga seksistliku ütlemisega ning Verstappenilt nõutakse selgitusi.

F1 MM-sarja üldliidri tüdruksõbraks on kolmekordse maailmameistri Nelson Piqueti tütar Kelly. 32-aastane modell on alates tänavu jaanuarist ametlikult Verstappeniga paar.

2019. aastani oli Kelly Piquet koos endise F1 sõitja Daniil Kvjatiiga. Venelasega on neil ka ühine 3-aastane tütar. Verstappeni kommentaari teeb kahtlaseks ka asjaolu, et Kvjat pidi 2016. aastal loovutama Red Bulli sõitjakoha just hollandlasele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles