Karmid süüdistused: Maradona sundis alaealist kokaiini tarvitama ja rindu suurendama

Karl-Joosep Küngas
Copy
Diego Maradonal oli karjääri jooksul kokaiiniga palju probleeme.
Diego Maradonal oli karjääri jooksul kokaiiniga palju probleeme. Foto: DANIEL LUNA/AFP/SCANPIX

Jalgpallilegend Diego Maradona oli tuntud enda tormilise elustiili poolest. Tal oli ka mitmeid armusuhteid ning üheks tüdruksõbraks oli nüüdseks 37-aastane Mavys Alvarez. Naine tuli avalikkuse ette aga väga karmide süüdistustega.

Alvarez rääkis Kuuba meediale enda suhetest Maradonaga. Väidetavalt oli jalgpallilegend nõudnud, et toona alaealine tütarlaps tarvitaks narkootikume ja suurendaks enda rindu. Samuti nõudis Maradona naiselt, et too osaleks mitmel orgial.

«Diego pakkus mulle narkootikume, kui olin vaid 16-aastane. Selleks ajaks oli meie suhe kestnud juba kuus kuud. Ta nõudis, et tarvitaksin kokaiini ja ma ei julgenud sellest loobuda. Nüüd tean, et see oli minu elu suurim viga,» vahendab Alvarezi sõnu Šveitsi väljaanne Blick.

Alvarez kohtus Argentina jalgpallitähega 2000. aastal, mil Maradona viibis Kuubas võõrutusravil. Naine oli selleks ajaks äsja saanud 16-aastaseks ja Maradona temast 24 aastat vanem.

Aasta hiljem lendas Alvarez Argentinasse, et osaleda Maradona lahkumismatšil. 17-aastane tüdruk vajas selleks koguni diktaatori Fidel Castro nõusolekut, kuna kuubalastel polnud toona vabalt riigist lahkumine lubatud. Kahjuks ei piirdunud Alvarezi jaoks reis ainult jalgpallimänguga.

«Diego ütles mulle, et ma suurendaksin oma rindu. Ta soovis, et teeksin seda Kuubasse naastes, ent ma julgenud seda teha. Seejärel korraldas ta kõik ära Argentinas,» tõdes Alvarez, kelle sõnul möödus operatsioon keeruliselt ja sellest taastumine võttis väga kaua aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles