Treener valas enda hoolealuse keset matši roppustega üle, UFC legend: täielik idioot

Karl-Joosep Küngas
Copy
Aspen Ladd (ülemine).
Aspen Ladd (ülemine). Foto: Stephen R. Sylvanie/SCANPIX

Möödunud nädalavahetusel toimus USAs järjekordne UFC võitlusõhtu, mille peamatšis kohtusid ameeriklanna Aspen Ladd ja Brasiilia esindaja Norma Dumont. Kohtumisest enam pälvis tähelepanu ameeriklanna treener Jim West, kes käitus enda hoolealuse suhtes väga ebaviisakalt.

West sai pahaseks, et Ladd ei suuda mänguplaani ellu viia. Ta rõhutas matši käigus, mida ameeriklanna tegema peab, et Brasiilia võitleja suutis vaatamata sellele 3:0 eduseisu haarata.

«Ma ei saa aru, mida sa siin teed. Mida sa ootad? Sa oled kaotusseisu ja pead ta purustama,» sõnas West oma hoolealusele. Pärast neljandat raundi läks aga Westi suuvärk täiesti käest ära. Ta sõimas roppustega Laddi üle ning see ei jäänud märkamata mitmel UFC legendil.

Sotsiaalmeedia lõi hoobilt kihama ning endine UFC meister Miesha Tate võttis teravalt ka sõna. «See on lihtsalt rõve. Oled tõeline idioot,» kostis Tate.

Pärast matši sai ka West aru, et oli sel korral liiale läinud. Ta vabandas oma tegude pärast, ent soovis matši jooksul Laddile ainult head. «Võtan vastutuse selle teo eest ja vabandan südamest kõikide ees,» lausus West.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles