Tõsise põlvevigastuse saanud Tarva liider peab minema operatsioonile

Karl-Joosep Küngas
Copy
Bunyon Devell Tyson Jr. (palliga) esindas tudengiliigas NCAA Ida-Carolina ülikooli. Eestis mängib ta Rakvere Tarva särgis.
Bunyon Devell Tyson Jr. (palliga) esindas tudengiliigas NCAA Ida-Carolina ülikooli. Eestis mängib ta Rakvere Tarva särgis. Foto: ECU Athletics

Eemisel nädalal Rakvere Tarva korvpalliklubiga liitunud Bunyon Devell Tyson Jr. peab minema operatsioonile.

Eile Rapla meeskonna vastu ilusa partii teinud ja 24 punkti visanud Tyson Jr. tegi kohtumise viimastel sekunditel liiga enda põlvele. Tegemist oli väga ootamatu vigastusega, sest liigset kontakti tal ühegi mängijaga polnud.

Ameeriklasel vajus ühel hetkel jalg lihtsalt alt ära ning ta maandus veel väga ebameeldivalt platsile. Rapla ja Tarva mäng peatati mõneks ajaks, et Sadolini spordihoonesse saaks kiiresti tulla kiirabi. Lõpuks toimetati Tyson Jr. meeskonnakaaslaste kätel väljakult minema.

Esmaspäeval teatas Rakvere Tarvas enda sotsiaalmeedias, et ameeriklast ootab operatsioon. «Ameeriklasest tagamängijat Tysonit ootab ees operatsioon, ravi ja pikem mängupaus. Soovime head paranemist!» seisab meeskonna teadaandes. Praegu pole teada, kas Tyson jääb meeskonna juurde või mitte. Tal on praegu Tarvas käsil katseperiood.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles