Jalgpallimaailma tipptreener täiendas kogu kahe ülieduka WRC-autoga

Postimees Sport
Copy
Sebastien Loeb (paremal) ja Daniel Elena 2010. aastal tähistamas Kataloonia ralli võitu. See oli üks 36 etapivõidust, milleni duo nelja hooaja jooskul Citröen C4ga jõudis.
Sebastien Loeb (paremal) ja Daniel Elena 2010. aastal tähistamas Kataloonia ralli võitu. See oli üks 36 etapivõidust, milleni duo nelja hooaja jooskul Citröen C4ga jõudis. Foto: GUSTAU NACARINO/Reuters/Scanpix

Lisaks jalgpallitreeneri tööle huvitub Andre Villas-Boas tõsiselt ka autospordist, mistõttu soetas ta oma niigi uhke kollektsiooni tarbeks kaks WRC-masinat. 

Sotsiaalmeediast selgus, et 43-aastane juhendaja ostis Citröeni C4 ja C3 autod. Väärt masinad, sest neist esimesega võitis Sebastien Loeb neli MM-tiitlit (2007–2010), teisega Sebastien Ogier ja Kris Meeke kahe peale kuus etappi (2017–2019). 

Mõlemad neljarattalised läksid Villas-Boase eramuuseumisse, kus leidub lisaks väga erinevatele autodele ka mootorrattaid. Lisaks uhkele kogule on vutitreener ka end põrinate maailmas proovile pannud. Paar aastat tagasi osales ta Dakari rallil Toyota Hiluxiga, tänavu mais õnnestus teha debüüt WRC3-klassis Portugali MM-etapil. 

Oma põhiala Villas-Boasel praegu väga hästi ei suju. Tänavu talvel läksid tema teed lahku Prantsusmaa tippklubi Marseille'ga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles